Torninostureiden huolto Oulussa

Ota yhteyttä

KST Cranes huoltaa ja korjaa torninostureita Oulussa ja koko Suomessa. Ammattitaitoinen huoltotiimimme tulee korjaamaan laitteesi paikan päälle. Meidän kauttamme saat myös tilattua laadukkaat varaosat merkkiin kuin merkkiin – edullisesti ja nopeasti.

Torninostureiden huolto

Torninosturi pysyy toimintakuntoisena pidempään, kun sitä huolletaan säännöllisesti ja mahdollisia vikoja pyritään ehkäisemään jo ennalta. Kannattaakin hoitaa laitteen huolto mahdollisimman hyvissä ajoin. Tilaa asiantunteva tiimimme paikalle, niin arvioimme huollon tarpeen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Tilaa huolto

Huoltopalvelumme

Me hoidamme kaikki mahdolliset torninostureiden huollot ja korjaukset. Tiimimme tekee myös vaativammat korjaustyöt, sähköhuollot ja kokonaisvaltaiset perushuollot.

Meillä on vankka kokemus nostureiden huoltotöistä ja vahvaa sähköalan osaamista.
Käymme läpi koko nosturin toiminnan, kun tulemme korjaamaan pientäkin vikaa. Ilmoitamme asiakkaalle heti, jos löydämme toiminnasta muita häiriöitä. Lisäksi tarkistamme toimintakunnon pystytysten yhteydessä. Tällä tavoin nosturista saadaan mahdollisimman pitkäikäinen ja turvallinen.

Varaosat kaikkiin nostureihin

Huoltoautoistamme löytyvät yleisimmät varaosat, joten pystymme korjaamaan tyypillisimmät viat heti paikan päällä ilman turhaa odottelua. Jos tarvitaan harvinaisempia osia, meillä on laaja valikoima varaosia varastollamme Oulussa. Merkkikohtaiset erikoisvaraosat saamme tilattua helposti ja nopeasti yhteistyökumppaneidemme kautta, ja toimitamme ne paikan päälle.

Pyydä tarjous

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaista huoltoa tai korjausta torninosturisi kaipaa. Omien laitteidemme korjaukset tehdään varikollamme Oulussa, mutta tulemme hoitamaan torninosturien huollot paikan päälle, olitpa sitten missä tahansa. KST Cranes on torninostureihin erikoistunut yritys Oulusta, mutta toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Puhelinkuvake

Anna ammattilaisten huoltaa nosturisi. Ota yhteyttä, niin teemme korjaustyöt paikan päällä!

Soita meille