Torninostureiden vuokraus Oulu

Ota yhteyttä

Meiltä torninostureiden vuokraus helposti ja edullisesti. Vuokrattavana on neljä torninosturia, jotka ovat kaikki huippukunnossa ja kalustonsa parhaimmistoa. Hoidamme myös nosturin pystytyksen vuokrauksen yhteydessä. Toimialueenamme on Oulu ja tarvittaessa koko Suomi.

Torninostureiden vuokraus

Vuokraamme nostureita niin lyhytaikaiseen käyttöön kuin pidemmällekin aikavälille. Tavoitteenamme on antaa asiakkaalle kilpailukykyinen tarjous nosturista. Vuokrasopimuksen yhteydessä sovimme etukäteen laitteen asennuksesta, purkamisesta, kuljetuksesta ja käymme läpi, missä määrin vuokraaja on vastuussa laitteen kunnosta. Noudatamme vuokrauksessa seuraavia sopimusehtoja:

Katso vuokrausehdot

Nosturityypit

Meillä on vuokrattavana kolmenmallisia nostureita: Comansa Linden 21LC290, Potain F3/25 ja Betox 200.


Comasa Linden 21L -kone soveltuu erittäin haastaville ja ahtaillekin työmaille. Pystyttäminen ja purkaminen onnistuu helposti ja huomattavasti pienemmällä autonosturikalustolla kuin monet muut saman kokoluokan nosturit vaativat.


Potainin nosturit ovat maailman suosituimpien nostureiden joukossa, ja niitä käytetään Suomessa laajalti.


Betox on luotettava suomalainen torninostureita valmistava konemerkki. Meidän laitteemme on kokoluokkaa 200 tm ja niitä käytetään usein kerrostalotyömailla sekä varastonostureina.
Kerro lisää työmaastasi, niin valitsemme sinulle sopivimman torninosturin.


Comansa Linden 21LC290

Potain F3/25 (sivu 1 / sivu 2)

Betox 200

Vuokraa nosturi

Tilaa myös tarvitsemasi lisävarusteet

Kaikkiin vuokrattaviin nostureihimme sisältyvät aina runkovalot, puomivalot ja nostokettingit. Lisävarusteita löytyy moneen lähtöön, ja suosittelemme hankkimaan tarvittavat varusteet meidän kauttamme. Lisävarusteita ovat muun muassa kamerajärjestelmä, joka helpottaa kuljettajan työskentelyä tarjoamalla näköyhteyden paikkoihin, joihin sitä muuten ei olisi.


Voimme myös asentaa työmaalle ja nosturiin kiinteät puhelimet. Puhelinyhteys toimii suljetulla taajuudella, jolloin kukaan ei pääse väliin antamaan kuljettajalle virheellisiä ohjelmia.
Meidän kauttamme voit myös tilata valomainoksen nostokurkeesi.

Ota yhteyttä
Puhelinkuvake

Kaipaatko laadukasta nosturia Oulun seudulla? Tarjoamme torninostureiden vuokrauksen helposti ja edullisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot