Torninostureiden asennukset turvallisesti ja tehokkaasti Oulussa

Ota yhteyttä

KST Cranesilta torninostureiden asennus ja purkaminen Oulun seudulla ja koko Suomessa. Hoidamme työt nopeasti ja turvallisesti. Meillä on asiantunteva ja luotettava asennustiimi, jolla on vuosien kokemus torninostureista. Pystymme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Nostureiden asennus ja purku

Torninostureiden asentaminen ja purkaminen pyritään tekemään mahdollisimman tehokkaasti säästäen aikaa ja kustannuksia ja aiheuttaen mahdollisimman vähän häiriötä muun työmaan toimintaan. Kaupunkiympäristö ja ahtaat rakennustyömaat tuovat omat lisähaasteensa asennus- ja purkutöihin. Hoidamme asennukset ja purut kustannustehokkaasti ja huolellisesti. Teemme tarvittaessa lastaussuunnitelmat pitkien siirtoyhteyksien kustannuksien minimoimiseksi, ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla suunnitelman toteuttamisesta.

Tilaa asennus

Lisätietoja asennuksesta

Suoritamme torninostureiden asennuksia ja purkuja. Kokeneen asennusryhmämme ansiosta työ tapahtuu turvallisesti ja tehokkaasti. Teemme tarvittaessa lastaussuunnitelmat ja asennussuunnitelmat etukäteen, jotta olemme samalla kartalla työn kustannuksista ja yksityiskohdista. Jokaisen asennuksen yhteydessä tarkistamme myös torninosturin koneen kunnon, ja varmistamme, että kaikki toimii oikein, eikä laite kaipaa korjauksia. Ilmoitamme heti jos meillä on jotain huomioita laitteen toiminnasta, ja korjaamme asian paikan päällä, jos niin sovitaan. 

Tilaa asennus tai purku meiltä

Torninosturien asennukset vaativat rautaista ammattitaitoa ja tarkkuutta. Ota siis yhteyttä KST Cranesiin, niin lähetämme kokeneen tiimimme hoitamaan asennustyöt ja tarkistamaan laitteen toimivuuden. Ota yhteyttä ja kuvaile työmaasi tai rakennusprojektisi yksityiskohtia, niin saat meiltä tarjouksen asennuksesta. Hintaan sisältyy koneen toiminnan tarkistus. Toimimme Oulussa ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Tilaa asennus
Puhelinkuvake

Kokeneet torninosturien asentajat palveluksessasi – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot